Orthopedisch chirurg Jens De Vos

Over

Gespecialiseerde behandelingen voor
knie, enkel, voet en heup

Gepersonaliseerde orthopedische zorg met innovatieve behandelingen.

Dr. Jens De Vos is orthopedisch chirurg verbonden aan het AZ oudenaarde, waar hij staflid is van de dienst orthopedie-traumatologie. Hij heeft een uitgebreide kennis van bewegingsstelsel en een diepgaande ervaring met diagnostiek en behandeling van bot, -gewricht, -spier en -peesaandoeningen.

 

Niet elk orthopedische probleem moet/kan op dezelfde manier worden aangepakt bij verschillende patiënten Dr. De Vos Jens werkt dan ook steevast met een persoonlijke aanpak en behandelplan ‘op maat’ van de patiënt, waarbij de behandeling zoveel mogelijk wordt afgestemd op de noden en verwachtingen van de patiënt. Met open communicatie en in verstaanbare taal informeert hij elke patiënt over het probleem en de mogelijke behandeling, en neemt hiervoor graag de tijd. Bij voorkeur wordt steeds  gekozen voor een conservatieve (niet-operatieve) behandeling.

 

Alleen bij de juist indicatie en bij een goed geinformeerde (en gemotiveerde) patient kan een ingreep de beste mogelijkheid bieden. Dr. De Vos streeft ernaar om de beste resultaten te bereiken met behulp van de meest effectieve behandelingen

Dr. Jens De Vos heeft een voorliefde voor het behandelen van aandoeningen ter hoogte van het onderste lidmaat (heup, knie, voet en enkel), waarin hij zich tijdens en na zijn opleiding specialiseerde.

 

Op regelmatige basis volgt dr. Jens De Vos bijkomende opleidingen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en innovaties in zijn vakgebied.

 

Zo startte dr. Jens De Vos enkele jaren geleden als een van de eerste orthopedische chrirugen in de regio met het plaatsen van totale knieprothesen met behulp van een knierobot. Intussen werd in dit domein reeds veel expertise opgedaan.

Scroll naar boven